New Generation Goalkeepers

Wat wordt er gedaan?

Voor de keepers die spelen in de JO8 tot en met JO15 organiseren wij verschillende activiteiten. 

Keepersdag
In de meivakantie wordt jaarlijks de keepersdag 'De beste keeper van het Gooi' georganiseerd. In het ochtendprogramma van deze keepersdag worden alle technieken getraind in verschillende oefeningen. Na de lunch, worden deze technieken toegepast in wedstrijdsituaties. Met deze wedstrijdsituaties zijn punten te verdienen, die samen met de skills metingen bepalen wie er aan het eind van de dag de finale speelt in zijn/haar leeftijdscategorie. 
In de herfstvakantie is een gezamenlijke dag met de spelers van New Generation Soccer. Na het eigen techniekprogramma in de ochtend, worden de keepers verdeeld over de groepen voetballers. In dit middagprogramma worden de technieken toegepast in oefeningen waarbij de spelers afronden en partijspelen.  

Voorjaars- / najaarsclinic
Een voorjaars- of najaarsclinic is een reeks trainingen op vrijdagavond (18.45 uur - 20.00 uur). Tijdens deze clinic wordt er uitgebreid getraind aan bepaalde techniek. Er wordt in de eerste week gekeken waar de keepers zich in kunnen ontwikkelen, en op basis hiervan worden de trainingen samengesteld. 

Wat zijn de kosten?

Keepersdag
Deelname aan een clinic kost € 50, hiervoor krijgen de deelnemers: 

  • Een geheel verzorgde keepersdag van 09.30-16.00 uur
  • Een kledingpakket van Jako
  • Persoonlijke aandacht (1 trainer per 5 keepers)
  • Lunch, fruit en drinken tijdens de pauzes
  • Uitleg over het keepersmateriaal door Onekeeper
  • Een blijvende herinnering met daarop de resultaten van de skills metingen

 

Voorjaars- / najaarsclinic
De kosten voor een voorjaars- of najaarsclinic zijn: 
Trainingsgeld: € 100

Kledingpakket: € 40,50 per seizoen. Per seizoen stellen wij een nieuw kledingpakket samen die bij alle activiteiten in dit seizoen gebruikt kan worden. 
Handschoenen: Afhankelijk van de maat en model. Wij hebben een handschoenen sponsor waarmee alle keepers op de clinics dienen te trainen, dit zijn handschoenen van Onekeeper. Een innovatief merk dat zich ieder seizoen blijft doorontwikkelen.