Over ons

Wie zijn wij?
New Generation Goalkeepers 

Wat doen wij? 
Organiseren verschillende activiteiten voor keepers tussen de 7 en 15 jaar. 

Wanneer zijn er activiteiten?
In de schoolvakanties en op vrijdagavond in het voetbalseizoen.Keepersdagen

New Generation Goalkeepers organiseert keepersdagen voor keepers van 7 t/m 15 jaar. Deze keepersdagen worden georganiseerd in de schoolvakanties. 

Meerdaagse Clinics

Op vrijdagavond en zondagochtend organiseert New Generation Goalkeepers meerdere keren per jaar een clinic. In 8 trainingen van 75 minuten worden de keeperstechnieken getraind. 


Oprichters

In de zomer van 2013 is New Generation Goalkeepers begonnen met het organiseren van activiteiten voor keepers tussen de 7 en 15 jaar. Wil jij meer weten over de oprichters en de intentie van New Generation Goalkeepers? 

Onze gastvrouwen

Onze gastvrouwen staan gedurende een hele dag klaar voor onze deelnemers en zorgen dat het hen aan niks ontbreekt. Benieuwd wie dit zijn? 


Onze trainers

New Generation Goalkeepers heeft een eigen trainersstaf. Daarnaast werken we samen met de trainers van de locatie waar wij een evenement houden. Wil jij weten wie onze trainers zijn? 


Onze partners en sponsoren

New Generation kan niet bestaan zonder partners en sponsoren. Wij zijn trots op onze kledingpartner, handschoenenpartner, mediapartner en alle sponsoren. Benieuwd wie ons ondersteunen?