Inschrijven


Voorjaarsclinic techniektraining

Techniektraining voor spelers en keepers. In kleine groepen met veel persoonlijke aandacht wordt er 8 vrijdagavonden getraind van 18:45 uur tot 20:00 uur. De spelers en keepers hebben beide een eigen programma. Aan het eind van de clinic krijgt iedere deelnemer een persoonlijk rapport met tops en tips. 
Dit seizoen meegedaan aan de techniektrainingen of de voetbaldag bij Wasmeer (13 oktober 2020)  en nog in het bezit van je kledingpakket, dan profiteer je van ruim 28% korting* Vermeld in het opmerkingenveld dat je nog in het bezit bent van je tenue dan verrekenen wij de korting. 

* Het tenue dat in je bezit is, dien je te kunnen dragen op de trainingsdagen om gebruik te maken van deze actie 

€ 140,50

  • Beschikbaar
  • Deelname verzekerd

Voetbaldag dinsdag 4 mei

Compleet verzorgde voetbaldag voor spelers en keepers van 09:30 tot 16:00 uur. Verbeter je techniek, meet je skills en train als een prof. Iedereen ontvangt een blijvende herinnering. 

Dit seizoen meegedaan aan de techniektrainingen of de voetbaldag bij Wasmeer (13 oktober 2020)  en nog in het bezit van je kledingpakket, dan profiteer je van 40% korting*

* Het tenue dat in je bezit is, dien je te kunnen dragen op 4 mei om gebruik te maken van deze actie 

€ 50,00

  • Beschikbaar
  • Deelname verzekerd

Voorjaarsclinic starterspakket Keepers

Techniektraining voor keepers. In kleine groepen met veel persoonlijke aandacht wordt er 8 vrijdagavonden getraind van 18:45 uur tot 20:00 uur. Naast het kledingpakket van JAKO dienen de keepers handschoenen te dragen van het ONEkeeper, onze partner. De onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen, de exacte prijs is afhankelijk van de modelkeuze van de handschoenen. Na het ontvangen van je inschrijving nemen wij contact met je op met de verschillende modellen waaruit je kunt kiezen en kun je de handschoenen passen om de juiste maat te bestellen. 

€ 180,45

  • Beschikbaar
  • Deelname verzekerd

One keepershandschoenen

Vermelde handschoenenprijzen zijn vanaf prijzen. Dit is afhankelijk van de lijn die je kiest. Na je bestelling zullen wij contact met je opnemen welke lijn handschoenen beschikbaar is in jouw maat. 

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Deelname verzekerd