Inschrijven

Altius techniek school

8 vrijdagavonden wordt er voor spelers en keepers techniektraining aangeboden. Spelers trainen van 18.00 tot 19.15 uur, keepers trainen van 18.45 uur tot 20.00 uur. Komend voorjaar (2022) zal er een nieuwe clinic van 8 weken starten. Schrijf je nu vast in want VOL=VOL!  

Wanneer je nog niet in het bezit bent van het kledingpakket, ontvang je deze bij de eerste training. 

Verbeter je techniek, meet je skills en train als een prof. Iedereen ontvangt aan het eind een persoonlijk rapport. 

Heb jij in het seizoen 2020-2021 meegedaan aan de techniektrainingen of de voetbaldag en ben je nog in het bezit van je kledingpakket, dan is deelname slechts € 100,00*. Deze korting wordt verrekend op de factuur die je gaat ontvangen in de bevestigingsmail. 

* Het tenue dat in je bezit is, dien je te kunnen dragen in oktober om gebruik te maken van deze actie 

€ 140,50

  • Beschikbaar
  • Deelname verzekerd

Altius voetbaldag 22 oktober 2021

Compleet verzorgde voetbaldag voor spelers en keepers van 10:00 tot 16:00 uur inclusief tenue. Verbeter je techniek, meet je skills en train als een prof. Iedereen ontvangt een blijvende herinnering. 

Heb jij in het seizoen 2020-2021 meegedaan aan de techniektrainingen of de voetbaldag en ben je nog in het bezit van je kledingpakket, dan profiteer je van 40% korting*. Deze korting wordt verrekend op de factuur die je gaat ontvangen in de bevestigingsmail. 

* Het tenue dat in je bezit is, dien je te kunnen dragen in oktober om gebruik te maken van deze actie 

€ 50,00

  • Vol

One keepershandschoenen

Vermelde handschoenenprijzen zijn vanaf prijzen. Dit is afhankelijk van de lijn die je kiest. Na je bestelling zullen wij contact met je opnemen welke lijn handschoenen beschikbaar is in jouw maat. 

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Deelname verzekerd